KDU.breadcrumbs.homeAktuálně Aktuality 2020 Volební akademie žen - 5. ročník
Zpět

Volební akademie žen - 5. ročník

Přidáno 25. 2. 2020
Ilustrační foto
volebniakademiezen.cz
Za poslední čtyři roky VAŽ prošlo více než 100 absolventek a jejich pozitivní zpětná vazba nás motivuje v programu pokračovat. I letos na studentky čeká přes 20 hodin výuky a tréninku zaměřených na politický marketing, veřejné vystupování, mediální komunikaci, sociální sítě, etiketu a protokol a další, to vše s renomovanými lektory.
Těší nás Váš zájem zúčastnit se výběrového řízení do pátého ročníku Akademie žen, který proběhne 13. - 15. března 2020 v Pardubicích v hotelu Zlatá štika, Štrossova 127.

Nejprve si prosíme ověřte, zda splňujete podmínky pro studium.

V případě, že splňujete podmínky pro studium, ujistěte se, zda máte v kalendáři volno od 13. března 2020 od 11 hodin až do 15. března 2020 do 15 hodin.

Pro získání certifikátu z Akademie, a také z důvodu skupinové práce je nezbytné, aby všechny studentky byly na místě po celou dobu.

Připravte si prosíme svůj aktuální životopis a motivační dopis o délce ''max A4'', ve kterém vysvětlíte, proč se chcete Akademie zúčastnit a jak vám to pomůže v práci pro KDU-ČSL, při prosazování křesťansko-demokratických hodnot či podpoře dalších žen v politice a veřejném životě.

Školné (účastnický příspěvek) v roce 2020 činí 1000,- Kč na osobu a platí se na místě.

Ubytování a strava jsou zajištěny.

Termín pro zaslání přihlášek je do 5. března 2020.

Váš životopis a motivační dopis spolu s osobními údaji odešlete na e-mail info@melabykandidovat.cz.

Nezapomeňte uvést věk, bydliště, oblast působení, členství v KDU-ČSL či partnerských organizací, předchozí zkušenosti a školení.

Zasláním dokumentů k účasti ve Volební akademii žen dáváte souhlas k zpracování osobních údajů podle příslušných právních předpisů.