KDU.breadcrumbs.homeAktuálně Archiv 2013 Bělobrádek povede lidovce v Královéhradeckém kraji do parlamentních voleb.
Zpět

Bělobrádek povede lidovce v Královéhradeckém kraji do parlamentních voleb.

Přidáno 20. 8. 2013
Ilustrační foto
Hradec Králové – Krajský výbor KDU-ČSL schválil lídra kandidátky do předčasných parlamentních voleb, stal se jím předseda KDU-ČSL MVDr. Pavel Bělobrádek, Ph.D., MPA.

„O dalších kandidátech už máme také jasno, ovšem pořadí na kandidátce uzavřeme do týdne. Ještě jednáme s výraznými osobnostmi do čela,“ komentuje sestavování kandidátní listiny Pavel Bělobrádek.
„Voličům v našem kraji nabízíme silnou kandidátku s osvědčenými a úspěšnými komunálními politiky, kteří tradičně získávají preference v řádu tisíců hlasů, ale také vsázíme na nové tváře,“ doplňuje krajský předseda MUDr. Jiří Veselý. „Již dnes můžeme prozradit, že se na kandidátní listině objeví Ing. Vladimír Derner, živnostník roku David Smetana, starosta města Hostinného Karel Klíma, místostarosta Jičína Mgr. Petr Hamáček, bývalý poslanec Ing. Jiří Hanuš a řada osobností, kde ještě nemáme písemný souhlas, proto je zatím nezveřejňujeme. Také jednáme o podpoře pro KDU-ČSL, kterou nám veřejně vyjádří například primátor Hradce Králové MUDr. Zdeněk Fink,“ uzavírá Jiří Veselý, který bude rovněž kandidovat.