KDU.breadcrumbs.homeAktuálně Archiv 2014 Koalice pro Hradec představila svou vizi na Den otců
Zpět

Koalice pro Hradec představila svou vizi na Den otců

Přidáno 16. 6. 2014
Ilustrační foto
Koalice pro Hradec (KDU-ČSL a Nestraníci) uspořádala v neděli 15. června akci pro děti i dospělé s příznačným názvem „Pojeďte s námi dětskou železnicí“. Zájem byl i o atraktivní tombolu dobrých skutků „Pojďme spolu měnit Hradec“, která vystihuje vizi Koalice pro Hradec do komunálních voleb 2014.
Tombola dobrých skutků podle Anny Maclové, lídryně Koalice pro Hradec a kandidátky do Senátu Parlamentu ČR za KDU-ČSL v obvodu 45, upozorňuje na to, že dění kolem sebe ovlivňujeme všichni. „Vize Koalice pro Hradec je pracovat společně pro Hradec,“ vysvětluje Maclová.

Anna Maclová má plnou podporu místopředsedy Vlády České republiky.
 
Pavel Bělobrádek její kandidaturu komentuje slovy: Annu Maclovou znám jako slušnou a pracovitou ženu, která pozorně naslouchá lidem a snaží se jim pomáhat a řešit jejich problémy. Svým hodnotám zůstala věrná i po vstupu do politiky, kterou chápe jako službu. Jsem si jistý, že má všechny předpoklady být dobrou senátorkou, která v duchu svého hesla "pokud chceš měnit svět, musíš se o to přičinit", bude poctivě a s plným nasazením zastupovat občany Královéhradecka v horní komoře.“
 
Přítomní občané se často tázali na vztah k volebnímu uskupení Doma v Hradci. Anna Maclová ubezpečila tazatele, že do konce volebního období pracuje na plnění programu koalice Doma v Hradci, jehož je dosud součástí, a že v případě svého zvolení bude stejně usilovně pracovat pod hlavičkou Koalice pro Hradec nebo v Senátu Parlamentu ČR.
 
Bližší informace o Koalici pro Hradec naleznete zde: